Missie

DunnQ biedt MKB en ZZP ondersteuning op het gebied van creditmanagement met als doel het risico te verlagen van non-payment door hun klanten. De diensten die we daarvoor inzetten zijn advies, debiteurenbeheer, incasso, detachering, bemiddeling en training.

Visie

DunnQ wil toonaangevend zijn op het gebied van creditmanagement voor MKB en ZZP. Het is onze droom om uit te groeien tot marktleider in Nederland met een onderscheidende one-stop-shoppingformule en locale aanwezigheid. Een organisatie die als vraagbaak fungeert voor bedrijven en organisaties om hen te ondersteunen bij het creëren van een gezonde financiële basis onder hun dromen en passies. Zodat ze zich kunnen focussen op het verwezenlijken van hun doelstellingen.

Strategie

DunnQ investeert in de ontwikkeling van trainingen in de vorm van workshops en persoonlijk contact. Op die manier streven wij er na om in iedere mogelijke situatie onze kennis en ervaring te delen met klanten.

Gerard Harmsen (links) en Marco Voorn (rechts)

Goed debiteurenbeheer

Het belang van een beter debiteurenbeheer vraagt u zich af? Het loopt toch prima!?
Als de betalingen uitblijven dan bellen wij toch even de debiteur of sturen een herinnering?

Uitbesteden

Wij versturen op uw, of ons briefpapier herinneringen, aanmaningen of sommaties en eventueel ingebrekestellingen en tussentijds bellen wij met uw klanten aangaande de openstaande facturen.

Geldstromen

Een goed debiteurenbeheer zorgt ervoor dat u snel over uw geld kunt beschikken en weer kunt investeren in uw onderneming. 
U beperkt uw renteverlies tot een minimum alsmede de voorfinanciering van uw voorraad.

Detachering

Tijdelijk werknemer(s) nodig? Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld bij extra drukte of ter vervanging van een zieke of zwangere werknemer? Wij hebben de beste (interim) professionals voor uw debiteurenafdeling.

Bedrijfsinformatie

Kantoor
Verlengde Hoogravenseweg 38
3525 BG  UTRECHT

E-mail
info@dunnq.nl

Telefoon
06 21 202 503

9 + 11 =